GÜNLÜK BURÇLAR

17 Ağustos 2022 Günlük Burç Yorumları

17 Ağustos 2022 Günlük Burç Yorumları

17 Ağustos 2022 Günlük Burç Yorumları İkizler , kartlar bitiş çizgisine *bu kadar* yakın bulunduğunuzu hatırlatıyor. Bu yüzden kaldığınız yerden devam edin ve ilerlemek amacıyla kendinize alan okuyun. Buna yaşamınızda bir dönüm noktası olarak bakacaksınız. Terazi , dünyanızda her şeyin kusursuz bulunduğu söylenemez. Sadece bütün acıları tatlı bir iksire dönüştürmeyi ve Evrenin tanıttığı iyiliğe odaklanmayı seçiyorsunuz. Minnettarlığın enerjisinde olmak, sizi mucizeler amacıyla bir mıknatıs gerçeklştirmeyi vaat ediyor. Bu senin amacıyla ‘kutsamalarını say’ gibi bir gün, Kova . Olduğun yer amacıyla minnettarsın ve yaşamın sana tanıttığı her şey amacıyla minnettarsın. En mühimsi, ruh ailenizin bardağınıza cömertçe döktüğü bütün yollar amacıyla minnettarsınız.

Bugün Koç Burcu: 17 Ağustos 2022

Anladık, Koç. Bekleme vakitı sonsuzdu ve sabrınızın test edildiğini hissediyorsunuz. Nefes alın ve gene de hatalı denetim duygunuzu bırakın. Evrenin yanınızda bulunduğunu ve yakında yolunuza gönderilecek olan kutsamalara hazırlandığınızı kabul edin. Kendi açınızdan, tutarlılık sanatında ustalaşın. Her şeyden vazgeçmek dilediğiniz vakitlarda bile kime ve neye inandığınızı gösterin. Dayanıklılığınız büyük ölçüde ödüllendirilecek.

Bugün Boğa Burcu: 17 Ağustos 2022

Şimdi neyin işe yaramadığına üzülmenin ya da ufak şeylerle uğraşmanın vakti *değil*. Koşullarınızdan uzaklaşmanın ve odağınızı büyük şeylere yönlendirmenin vakti geldi. Büyük vizyon dikkatinizi çekiyor, Boğa. Şimdi ve ayın geri kalanında benimsemek dilediğiniz mantra: ileriye ve ileriye. Oh, ve ekibinizi büyütmeyi ya da genişletmeyi düşünüyorsanız, bunu yeşil bayrağınız olarak kabul edin! Evrensel güçler, kariyerinizi doğru yönde ilerletiyor.

Bugün İkizler Burcu: 17 Ağustos 2022

Bugün, kartlar bitiş çizgisine *bu* yakın bulunduğunuzu hatırlatıyor. Bu yüzden kaldığınız yerden devam edin ve ilerlemek amacıyla kendinize alan okuyun. Buna yaşamınızda bir dönüm noktası olarak bakacaksınız. Bazılarınız amacıyla ufukta seyahat etme ya da işinizi yurtdışına götürme fırsatı olabilir. Demir sıcakken vur, İkizler. Şimdi kendinizden kuşku duymanın *değil* vakti.

Bugün Yengeç Burcu: 17 Ağustos 2022

10 yaşında olabilirler, Yengeç, ama senin istediğin gibi görünmüyorlar. Bugün sizden kişilerarası ilişkilerinizi gözden geçirmeniz isteniyor. Bardağınıza cömertçe dökülen ve yedeklerinizi sıksık olarak tüketen insanları tanımak. İhtiyaçlarının karşılanmasını istemek suç *değildir* güzelim. Bilgeler amacıyla söz: Bu öz bakım eylemi amacıyla özür dilemeden sınırlarınızı tekrar doğruluğunu sağlamak amacıyla kendinize izin verin.

Bugün Aslan Burcu: 17 Ağustos 2022

Bazen öz bakım, uçucu yağlar ve epsom tuzları gibi görünür. Diğer vakitlerde, sınırları tekrar onaylamak, ihtiyaçlarımızın karşılanmasını istemek ve ‘hayır’ın tam bir cümle bulunduğunu öğrenmek gibi görünüyor. Herkesi memnun etme gereksiniminı bırak, Leo. Dış doğruluğunu sağlama gereksiniminı bırakın. Bu, enerjinizi şahsi hedeflerinize yönlendirmenize ve kendiniz amacıyla yaptığınız taahhütleri göstermenize yardımcı olacaktır.

Bugün Başak Burcu: 17 Ağustos 2022

Onun enerjisi içerisindesin, Başak! Çağırdığınız ruh eşini yaşamınıza çekmeye her vaktinden daha yakınsınız. ‘Aşkın peşinden koşmak’ yerine, işi yapmaya devam edin. Her gün kendinizin en birleşik versiyonu olarak görünmeyi taahhüt edin. Yıllar içerisinde yarattığınız engelleri ortadan kaldırmak, istek ettiğiniz ilahi beraberliğe alan yaratacaktır, güzel. Çift Başaklar ise ilişkileri üstünde çalışmaya teşvik ediliyor. ‘Aşık’ olmaktan ‘ortak’ olmaya geçiş. Her vakit yan yana görselleştirdikleri yaşamı beraber yaratmak amacıyla. Unutmayın, yol vakitınce hem iyi hem de kötü günler yaşayacaksınız ve bu yalnızca paketin bir parçası.

Bugün Terazi Burcu: 17 Ağustos 2022

Bu, dünyanızda her şeyin kusursuz bulunduğu manasına gelmiyor. Gerçeği söylemek gerekirse, katiyen olmayacak. Sadece bütün acıları tatlı bir iksire dönüştürmeyi ve Evrenin tanıttığı iyiliğe odaklanmayı seçiyorsunuz. Minnettarlığın enerjisinde olmak, sizi mucizeler amacıyla bir mıknatıs gerçeklştirmeyi vaat ediyor, Terazi. Dahası, siz de son derece çarpıcı hissediyorsunuz. Bu yüzden, bu yolculukta sizinle beraber sihir yaratan ruh ailenize, arkadaşlarınıza, yolcularınıza ve tek boynuzlu at arkadaşlarınıza ulaşın ve ne kadar özel olduklarını onlara bildirin.

Akrep Burcu Bugün: 17 Ağustos 2022

1’den Adele’ye kadar, derinlerde yuvarlanıyorsun, Akrep. Hiçbir şeyin yolunda gitmediğini ve kimsenin neler yaşadığını anlamadığını hissediyorsun. Olumsuz duyguların tavşan deliğine inmek yerine, uzanın. Bir arkadaşınıza, şifacıya ya da terapiste ulaşın. İçinizde neşe uyandıran şeylere aktif olarak yer açarak enerjiyi değiştirin. Not: Bir ara arka plana attığınız sanat projesine yatırım gerçekleştirmek amacıyla daha iyi bir vakit olamaz.

Yay Burcu Bugün: 17 Ağustos 2022

Önümüzdeki ay muhtemelen, bazıları hoş, bazıları hoş olmayan çoğu vahiy getirecek. Hatırlanması gereken mühim şey, verdiği bilginin size bir sebeple ifşa edilmesidir – bu sayede bir farkındalık alanından hareket edebilir ve kollektifin en yüksek iyiliğine hizmet eden kararlar alabilirsiniz. Kişilerarası ilişkileriniz söz hususu bulunduğunda, size bir şeyleri halının altına kaydırmanın vakti olmadığını hatırlatıyorsunuz. Bu, amacıylaizde rahatsızlık yaratsa bile, mühim olan şeyler ile ilgili bir diyalog başlatın.

Oğlak Burcu Bugün: 17 Ağustos 2022

Bugün sizden yavaşlamanız ve balkonunuzdan gün batımını izlemek, tüylü arkadaşınızla kıvrılmak, en sevdiğiniz filmi izlemek ya da en iyi arkadaşınızı yakalamak gibi yaşamın kolay zevklerinin keyfini çıkarmanız isteniyor. Bir ikilinin parçası olmayı isteklayan bekar Satürnlülere, perde gerisinde büyülü bir şeylerin bulunduğu hatırlatılıyor. Bu nedenle, birisi ile bir kıvılcım hissediyorsanız, kendinize bu bağlantıyı keşfetme izni verin. Onlara çağrıldığınızı hissettiğiniz şekilde ulaşın. Buna yaşamınızda bir dönüm noktası olarak bakacaksınız.

Bugün Kova Burcu: 17 Ağustos 2022

Kova Genel Merkezi’nde ‘kutsamalarınızı sayın’ türünden bir gün. Olduğun yer amacıyla minnettarsın ve yaşamın sana tanıttığı her şey amacıyla minnettarsın. En mühimsi, ruh ailenizin bardağınıza cömertçe döktüğü bütün yollar amacıyla minnettarsınız. Romantik bir partner arayan bekar su taşıyıcıları amacıyla harika bir haber var. Son vakitlerde yolunun kesiştiği biri hislerini açığa vurabilir. Bu kıvılcımı siz de hissediyorsanız, kendinize bu bağlantıyı keşfetme izni verin.

Balık Burcu Bugün: 17 Ağustos 2022

Yolculuğunuzun, çağrı edildiğiniz her toplantıya LCV yanıtlama gereksinimi duymadığınız bir noktadasınız. İçeride kalmayı, kendinize bir kadeh şarap koymayı ve ruh ekibinizle kalpten kalbe kendinizi şımartmayı tercih edersiniz. Titreşiminizdeki bu değişimin yaşamınıza akraba ruhları getireceğine güvenin, Balık. Bu nedenle, kartlar size yavaşlamanızı, soluk almanızı ve şimdiki anın size tanıttığı her şeyi takdir etmenizi hatırlatıyor. Şükredecek çok şey var güzelim!

Bir yanıt yazın